Services

Zorgeloos watersporten

Nautic Solutions , de one stop shop voor de watersporter!

Nautic Solutions bied allerlei diensten binnen de watersport.
Dit doen wij met onze premium service en wij hebben hospitality hoog in het vaandel!
Bij ons bent u verzekert van service met een glimlach en 24/7 service garantie.

Jacht makelaardij

Het verkopen van uw jacht verdient veel aandacht voor zowel de koper als verkoper. Om die reden zorgen wij voor extra veel service voor beide partijen.
Een van de belangrijkste voordelen voor de koper is dat wij garantie bieden op het door ons verkochte schip. Dit kunnen wij doen doordat wij een keuring uitvoeren bij de acceptatie. Hierdoor weten wij wat wij verkopen en zijn beide partijen verzekert van een goed product.
Voor de verkoper maken wij impressie video’s van het schip. Dit verhoogt de verkoop kans aanzienlijk doordat de drempel erg laag is om deze video te bekijken. Deze service kost verder niets extra’s en zit verwerkt in onze service fee. Het grootste voordeel voor de verkoper is dat wij u volledig ontzorgen. Wij voeren de bezichtigingen en onderhoud uit in deze periode. Uw schip is daardoor altijd in top conditie bij een bezichtiging. Tevens bieden wij de optie om het schip aan te bieden aan onze verkoop steiger. En brengen wij 1 keer per maand een nieuwsbrief uit waar wij ons nieuwe aanbod highlighten.

Net als bij al onze diensten bieden we dit aan met de no cure no pay garantie. Als wij uw schip niet kunnen verkopen binnen de afgesproken termijn betaald u niets voor onze service!

Heeft u intresse in onze diensten? Neem vooral contact met ons op en voel u welkom voor een kop koffie!

Onderhoud

Het onderhouden van een jacht is altijd meer werk dan u van te horen hoopt. Er komen vaak onverwachte zaken aan het licht. Een vak man is met name in het hoogseizoen vaak lastig te vinden.
Met deze wetenschap bieden wij verschillende services aan. Wij hebben de watersport pechhulp maar tevens hebben wij onderhoud specialisten die u 24/7 te woord kunnen staan voor gratis advies en het uitvoeren van de werkzaamheden.
Daarnaast bieden wij maatwerk onderhoud abonnementen aan waardoor u altijd verzekert bent van een volledig onderhouden schip. Voor meer informatie hierover kunt u in het menu klikken op ‘onderhoud abonnementen’. Het grote voordeel is dat onze service dienst elke maand uw schip controleert, schoonmaakt en waar nodig onderhoud uitvoert. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van het schip en word u volledig ontzorgt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Audio, video en licht voor uw jacht

Een concert geluid, verlichting, bioscoop beeld of een conference call room op uw jacht? Dit is iets waar vele mensen van dromen. Met onze geschiedenis in de audio visuele branche hebben wij de concert ervaring gecombineerd met de watersport. Wij zijn in staat om in elke ruimte het concert gevoel te brengen met de juiste beleving.
Dit doen wij in samenwerking met leveranciers voor akoestiek, audio merken zoals L-Acoustics en D&B welke de hoogst mogelijke audio ervaring garanderen. En video led schermen van onder andere ROE welke in elk formaat leverbaar zijn.
Dit is een maatpak en voor ieder super jacht word er een nieuw pak ontworpen. Heeft u interesse in een vrijblijvend ontwerp neem dan vooral contact met ons op! onze impressie afdeling maakt graag een 3D model op basis van uw wensen.

Laten we samen iets moois opbouwen.

%d bloggers liken dit: