Over

Zorgeloos watersporten

Nautic Solutions is in beginsel ontstaan vanuit passie voor de Watersport.
Ik ben Nout van Bruggen, CEO en founder van dit bedrijf. Sinds kind af aan heb ik altijd 2 passies gehad watersport en muziek. Doordat ik al jaren deel neem aan de watersport weet ik dat het soms lastig is goede service te vinden welke ook nog snel ter plaatse is.
Het one stop shop Principe is eigenlijk nergens te vinden je word vaak van het kastje naar de muur gestuurd. En als je dan iemand gevonden hebt die de werkzaamheden kunnen uitvoeren loop je er tegen aan dat ze misschien over een week tijd hebben maar als je pech hebt over een maand. Om die reden heb ik dit bedrijf opgericht. Ik wil de watersporter in Nederland een premium service bieden met een snelle response tijd. Echt een one stop shop bedrijf. Alles wat u nodig heeft voor de watersport kunt u bij ons vinden. Van makelaardij tot lassen. En praktisch alles wat hier tussen valt. Ik werk enkel met ervaren makelaars en technici die de premium service begrijpen en u garanderen van ten alle tijden de zelfde kwaliteit service. Onze stagiairs worden altijd begeleid door een vakman. En voor iedereen is er een uitgebreid trainings programma beschikbaar om ons service niveau te leren en te begrijpen.

Zorgeloos watersporten en een premium service, dat is mijn doel!

Wat mensen zeggen

Snelle service en echt de premium behandeling die ze garanderen. De nazorg is ook super! Bedankt!

Marco

Wat fijn dat ik hier terecht kon voor het las werk op onze boot. Er moesten RVS platen gelast worden voor onze verstaging. Het werd binnen 24 uur opgemeten en na een duidelijke prijs opgave werd het snel geïnstalleerd. De boot werd na de werkzaamheden nog grondig schoongemaakt als onderdeel van de service. Geweldig!

Kees

Uw one stop shop voor alles wat met watersport te maken heeft!


%d bloggers liken dit: