Nautic solutions Yachts – Jacht makelaar

Zorgeloos watersporten

De jacht makelaar van Nederland

Het verkopen van uw jacht via onze makelaars bied voor zowel de koper als verkoper grote voordelen. Als verkoper word u volledig ontzorgt en word het schip vaak veel sneller verkocht doordat de koper meer zekerheid heeft. Wij keuren een schip volledig voordat wij deze accepteren. Wij staan voor maximale transparantie en ‘no cure no pay!’. alleen zo garanderen wij onze premium service.
Heeft u interesse in onze service lees dan vooral hier onder verder.

Hoe gaan wij te werk?

Een schip verkopen is zowel emotioneel als financieel vaak lastig. Wij begrijpen de emotionele waarde van uw jacht als geen ander. Met passie voor de watersport bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken met u mee, zijn flexibel en gaan enkel voor de volle 100%.

Onderstaande nemen wij u even kort mee in het proces, maar mocht u liever via de telefoon onze aanpak horen neem dan vrijblijvend contact met ons op! We leggen het u natuurlijk ook gewoon graag uit!

Stap 1, Welkom bij Nautic Solutions!, als eerste voeren wij een intake gesprek met u. Hier in stellen wij een aantal vragen om een beeld te krijgen van uw wensen. Aan het einde van dit gesprek zullen wij met u een bezichtiging op uw schip in plannen.
Stap 2, Vandaag komen we bij u aanboort om uw schip te bekijken en te taxeren. We lopen alles na en nemen u mee in onze bevindingen. Hierbij is transparantie ‘key’. We maken direct ook wat foto’s zodat we uw schip alvast kunnen aankondigen op onze website. Aan het einde van de bezichtiging en taxatie bespreken wij met u de voorwaarden, de kosten, en onze strategie. U krijgt dan tevens de keuze het schip wel of niet in onze verkoop haven te leggen.
Stap 3, We plannen een dag in waarbij onze schoonmaak dienst het schip volledig schoonmaakt en waar nodig poetst. U hoeft hier niet bij aanwezig te zijn maar dit mag natuurlijk wel.
Stap 4, Vandaag maken wij een foto collectie en verkoop film van uw schip, dit doen we met diverse camera’s en drone’s.
Stap 5, Uw schip word aangeboden op alle boten verkoop kanalen zowel nationaal als internationaal!
Stap 6, Wij ontvangen alle potentiële kopers op uw schip en nemen hun eventueel mee met een proefvaart. U mag hier natuurlijk bij aanwezig zijn maar dit is niet noodzakelijk, het hangt af van wat u prettig vind. Mocht er een bod uitkomen bespreken wij dit met u.
Stap 7, de verkoop, wij stellen een contract op volgens de Hiswa standaarden. Daarbij krijgt de koper de mogelijkheid gebruik te maken van een keurmeester. Wanneer beide partijen akkoord gaan word de betaling verricht via onze derden gelden rekening of direct aan de verkoper. Wij sturen de verkoper de een factuur met het afgesproken courtage bedrag.

Wat kost onze service?

Wij rekenen standaard 5% courtage. Hierbij spreken wij wel altijd een minimum bedrag en een maximum bedrag af. Dit bedrag is afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten uitvoeren om het schip verkoop klaar te maken. In de meeste gevallen rekenen wij een minimum van 3000 euro. Het maximum bedrag word bepaald aan de hand van de waarde van het schip en gaat ten alle tijden in overleg met u. De prijzen zijn incl. BTW.

Wat zit er in onze service inbegrepen?

 • Aankoop bezichtiging en Taxatie
 • Schoonmaken en poetsen
 • Gratis aan de verkoop steiger, maar u mag ook blijven liggen in uw haven.
  Het is uw keuze :).
 • U kunt gebruik blijven maken van uw schip
 • Fotoshoot en verkoop film
 • Advertentie op alle verkoop kanalen zowel nationaal als internationaal.
 • Ontvangen van bezichtigingen bij u aanboort door onze makelaars.
 • Contracten volgens de Hiswa normen
 • Betaling via onze derden gelden rekening
 • No Cure? no pay!


Heeft u interesse in de verkoop via Nautic Solutions? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of u kunt het onderstaande contact formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Wat mensen zeggen

Wij werden erg vriendelijk geholpen door de makelaar! Het schip was erg snel verkocht! Bedankt!

William en Megan James
%d bloggers liken dit: