De concert ervaring op uw jacht.

Zorgeloos watersporten

Nautic solutions is gespecialiseerd in het leveren van de concert ervaring op uw jacht.

Wij kunnen een ruimte op uw jacht zo inrichten dat u de live concert ervaring naar uw jacht brengt waar u uw gasten kunt ontvangen en kan genieten van live entertainment met het beste geluid.

De concert ervaring word gecreëerd doormiddel van perfect geluid, het juiste licht of ambiance en natuurlijk goede muziek. Het perfect geluid leveren wij speciaal gericht op super jachten waar wij binnen en buiten ruimtes kunnen inrichten met materiaal om de concert ervaring te creëren. Al het materiaal kan afgestemd worden op uw interieur en in samenwerking met uw architect en/of onze architect kunnen we een prachtige ervaring voor u en uw gasten creëren. Dit doen wij met merken zoals Bose, Harman Kardon, L- acoustic, D&B, Meyer sound, Adamson of Martin audio. Het voordeel met de genoemde systemen is dat elke artiest gebruik kan maken van onze systemen en dus geen extra geluid hoeft mee te nemen.
Heeft u intresse in een van onze systemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen vrijblijvend een afspraak inplannen en een 3D ontwerp maken aan de hand van uw wensen.

%d bloggers liken dit: